Et program for matgründere i oppstartsfasen - og for andre som er interessert i å teste ut god mat!
TESTBAR
Er du en matgründer med en idé som er TESTBAR?
TESTBAR er et program for matgründere som ønsker å teste ut sine konsepter og få støtte til realisering og vekst. Programmet tilbyr en møteplass der du kan prøve deg frem og eksperimentere for å få verdifull tilbakemelding fra potensielle kunder før du skal ut på markedet med dine produkter.
Kurs i forretningsutvikling
6 måneders medlemskap hos Social Impact Lab
Mentor med bakgrunn fra matbransjen
Invitasjon til nettverkskvelder
Mulighet til å teste matkonsepter
Catering-muligheter i forbindelse med interne arrangementer
Samarbeidsmuligheter om arrangementer
Følg med på nettsiden her eller i sosiale medier for informasjon om opptak til neste program.
Programmet består av:
Arrangement
Testbar inviterte en rekke matgründere til å gi sine perspektiver på reduksjon av matsvinn. Mette Nygård Havre, gründer av Spis Opp Maten var kveldens vertinne.
Siste nytt
Michelle Zhao, bloggeren bak No Sweet Sour deltok i TESTBAR programmet og fikk Christopher Haatuft som mentor. I dag driver de Banzha sammen, og har fått strålende anmeldelser. Les mer her.
Også Stene Matglede åpner egne lokaler i Solheimslien for å utvide catering-virksomheten . Anne Lill Stene driver konseptet Lunsj på hjul, og sykler ut nylaget, sesongbasert og kortreist lunsj til sine kunder på bærekraftig vis. Les mer her.
Matgründere